fredag 2 oktober 2009

Utdelning :)

De vart en till slut, men inget monster 7-8 hg nånting, lite kul iaf. Trodde jag åkt ifrån min flugask först men hittade på den till slut i bröstfickan på vadarna, hm ja minnet är bra kort ibland :)

Lite smått besviken på Capricorn...

Lämnade in mitt spö för fletalet veckor sedan efter att min andra del av fyra gick av efter ett hårt fiske i fjällen =). Och enligt Guide line själva så har man en försäkring...

GUIDELINE INSTANT-EXPRESSNär du köper ett GUIDELINE spö så får du samtidigt med dig GL-skadegaranti om olyckan är framme och oavsett hur skadan har skett. Tillsammans med din butik ser vi till att du får snabb service.

Så här går det till: Skicka eller lämna spödel tillsammans med kvitto till den butik där du köpt det. Om butiken har din spömodell hemma så får du en ny del med en gång. Annars ser vi till att det kommer en ny del inom en vecka.

Men nu har de gått 3-4 veckor. Ringde efter en vecka men då gjorde dom inte Guideline beställningar så ofta så jag fick ett låne spö ist inte mig emot men jag vill ju ha tillbaka de som är mitt, och de är väl inte meningen att jag ska ringa o fråga om de fått in min del utan de ska väl dom göra.

Nej smått besviken är man...

Kilopriset stiger =)

Har varit till sättebotjärn flertal gånger nu men de har varit segt. Kan bero på att de är många som hittat dit och stör fisken, samt slänger fiskrens i vattnet, botten metar, metar med räka mm mm. Eller så har de med de höga vattenståndet att göra mer mat som kommit in från land kanske. Har heller inte hört talas om något monster som dragits upp än men kanske idag när jag ska dit =) man kan ju alltid hoppas. Vore kul om man fick nån på runt 5 kilo eller större bara för bildens skull alltså, frysen är rätt full så de vore onödigt om man inte kunde ta rätt på den...